GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

CONSUM

 • ESCOLA DE CONSUM DE CATALUNYA (Secund脿ria)

  脌REA: CONSUM
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r ESO, 2r ESO, 3r ESO, 4r ESO, BTX, Altres.
  TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA/TALLER
  OBJECTIUS DE LA FEINA: L鈥橢scola del Consum de Catalunya 茅s un servei p煤blic gratu茂t creat per l鈥橝g猫ncia Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya. El seu objecitu 茅s afavorir la pres猫ncia de l鈥檈ducaci贸 del consum dins l鈥櫭爉bit educatiu catal脿, posant al servei de la ciutadania una diversitat d鈥檃ctivitats i oferint-li assessorament en mat猫ria d鈥檈ducaci贸 del consum.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: Hi ha dos tipus de tallers:

  Globals: tallers que, a partir d鈥檜n tema quotidi脿, tracten diferents conceptes relacionats amb el consum d鈥檜na forma glogal i insideixen sobretot en continguts actitudinals.

  Espec铆fics: tallers en qu猫 es tracten temes concrets relacionats amb el consum.

  DURACI脫: 2h (m铆nim 2 activitats dia)
  CONTACTE: http://consum.gencat.cat/ca/lagencia/escola-del-consum-de-catalunya/docencia/eso-batxillerat-i-cicles-formatius/

   Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o b茅 93 5516551 /93 551 65 54

  ORGANIZA: Ag猫ncia Catalana del Consum
  OBSERVACIONS: Aquesta activitat es pot dur a la seu de l'Escola de Consum de Catalunya o al vostre centre.
  COST:Activitat grau茂ta
 • ESCOLA DE CONSUM DE CATALUNYA(Prim脿ria)

  脌REA: CONSUM
  CURS AL QUAL VA DESTINAT: Cicle Inicial, Cicle Mitj脿, Cicle Superior
  TIPUS D' ACTIVITAT:  TALLER
  OBJECTIUS : L'Escola del Consum de Catalunya 茅s un servei p煤blic creat per l'Ag猫ncia Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu 茅s afavorir la pres猫ncia de l'educaci贸 del consum dins l'脿mbit educatiu catal脿, posant al servei de la ciutadania una diversitat d'activitats i oferint-li un assessorament en mat猫ria d'educaci贸 del consum.
  DESCRIPCI脫 DE L' ACTIVITAT: La din脿mica general dels tallers parteix sempre d'una presentaci贸, la realitzaci贸 del taller i una aplicaci贸 final, en que es fa una s铆ntesi de continguts m茅s rellevants dels tallers.
  DURACI脫: 1:30 hores. 
  CONTACTE: http://consum.gencat.cat/ca/lagencia/escola-del-consum-de-catalunya/docencia/educacio-primaria/
   o b茅 Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o b茅 93 5516551 /93 551 65 54
  ORGANIZA: Ag猫ncia Catalana del Consum
  OBSERVACIONS: 
  COST: Gratu茂ta
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.