FORTIA.png

Carta de Serveis

consultes de consum presencials o telefòniques

cal concretar cita prèvia al telèfon 972 50 30 88 (dilluns, dimecres i dijous de 9h a 13:30h)

 

Per presentar una reclamació, denúncia, queixa o consulta per via electrònica

ho podeu fer al següent enllaç:

http://consum.gencat.cat/ca/consultes-i-reclamacions/

 

  Per presentar una reclamació, denúncia, queixa o consulta presencialment al registre

ho podeu fer al següent enllaç:

https://citaprevia.gestorn.com/altemporda/

El Decret estableix que durant els mesos de novembre a març, les unitats familiars que ho acreditin restaran protegides del tall de subministrament dels serveis d'electricitat i de gas. (27/1/2014)


El Decret Llei 6/2013 pel qual es modifica la Llei 22/2010, de 20 de juliol, del Codi de consum de Catalunya, aprovat pel Govern el passat 23 de desembre de 2013, defineix com a beneficiaris d'aquesta mesura les persones en situació de vulnerabilitat econòmica, que són aquelles que formen part d'una unitat familiar que disposi d'un nivell d'ingressos igual o inferior a l'indicador de Renda de Suficiència, al qual s'hi ha d'afegir un 30% a partir del tercer membre, que no tinguin possibilitat de reduir el seu consum de béns i serveis i que acreditin tenir contractats els subministraments energètics en la modalitat de tarifes socials.


A l'apartat de Documentació podeu consultar el Decret, les instruccions per l'aplicació d'aquest Decret i el procediment de petició de la suspensió de la interrupció dels subministraments.



 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088
Fax. 972505681
correu electrònic

Horari d'atenció:
Dilluns, Dimecres i Dijous
De 9h a 13.30h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.