CISTELLA.png

Carta de Serveis

consultes de consum presencials o telefòniques

cal concretar cita prèvia al telèfon 972 50 30 88 (dilluns, dimecres i dijous de 9h a 13:30h)

 

Per presentar una reclamació, denúncia, queixa o consulta per via electrònica

ho podeu fer al següent enllaç:

http://consum.gencat.cat/ca/consultes-i-reclamacions/

 

  Per presentar una reclamació, denúncia, queixa o consulta presencialment al registre

ho podeu fer al següent enllaç:

https://citaprevia.gestorn.com/altemporda/

null       
 

Pel  que fa al nou Reglament (UE) núm. 1169/2011 sobre  la informació alimentària facilitada al consumidor, l'Oficina de Consum del Consell Comarcal i l'Agència Catalana del Consum fan les recomanacions següents:

 

1) Establiments i/o punts de venda que posin a disposició dels consumidors plats  preparats: En  aquest cas, el criteri de l'Agència Catalana del Consum és que caldria  col·locar un o diversos cartells, plafons o rètols  en un o  diversos indrets de l'establiment i que sigui fàcilment perceptible per a les  persones consumidores (per exemple, a la zona de recepció de l'establiment o a  la caixa). El text informatiu d'aquests cartells hauria de ser el següent:

Avís per a les persones amb  al·lèrgies o intoleràncies Consulteu al nostre personal Aquest establiment té a disposició  dels seus clients informació dels plats que ofereix

Seria  convenient que aquest mateix text s'incorporés a les cartes i als suports  escrits on constin els plats, en aquells establiments que els  utilitzin.

2)   Pel que fa als establiments i/o punts de venda que comercialitzin producte no elaborat a doll i/o que algun dels seus productes inclogui algun dels al·lèrgens previstos en aquest Reglament, haurien de posar un cartell amb el text següent:

Avís per a les persones amb  al·lèrgies o intoleràncies Demaneu informació al/la venedor/a

                                

 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088
Fax. 972505681
correu electrònic

Horari d'atenció:
Dilluns, Dimecres i Dijous
De 9h a 13.30h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.