CADAQUES.png

Carta de Serveis

consultes de consum presencials o telefòniques

cal concretar cita prèvia al telèfon 972 50 30 88 (dilluns, dimecres i dijous de 9h a 13:30h)

 

Per presentar una reclamació, denúncia, queixa o consulta per via electrònica

ho podeu fer al següent enllaç:

http://consum.gencat.cat/ca/consultes-i-reclamacions/

 

  Per presentar una reclamació, denúncia, queixa o consulta presencialment al registre

ho podeu fer al següent enllaç:

https://citaprevia.gestorn.com/altemporda/


null     

 
L'Agència Catalana del Consum recomana a les persones consumidores i usuàries que contractin un crèdit ràpid, davant la necessitat de disposar de diners d'una manera urgent per tal de fer front a determinades despeses personals no previstes o extraordinàries

(una reparació d'un vehicle, una reforma urgent de la llar, un viatge, un casament...) que tinguin en compte els aspectes següents:

· En cas que necessiteu disposar de diners de manera urgent, en primer lloc, cal consultar tots els productes que hi ha al mercat, per trobar el més adient a les nostres necessitats.
· No us deixeu portar per la publicitat, vigileu el vostre pressupost i les vostres despeses mensuals per veure si podeu fer front a una nova quota abans de contractar.
· Exigiu sempre una oferta vinculant (document amb les condicions del crèdit que té una validesa de 14 dies naturals) per escrit de l'entitat financera que us ofereix el crèdit, per tal de llegir-la tranquil·lament. Guardeu aquest document.
· Llegiu molt bé les condicions del contracte abans de signar-lo i comproveu que són les mateixes de l'oferta escrita que abans us havien fet i que no hi ha cap clàusula abusiva.
· Recordeu que teniu dret a demanar els contractes en català.
· En la contractació a distància (per telèfon, per Internet) podeu exercir el dret de desistiment en un termini de 14 dies naturals.
· És una garantia contractar amb entitats financeres adherides al sistema arbitral de consum.
· En cas de conflicte heu de demanar els Fulls Oficials de Queixa/Reclamació/Denúncia en l'establiment on vau signar el contracte de préstec. Si la resposta no és satisfactòria en el termini d'1 mes, podeu adreçar-vos a l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor del vostre municipi o a l'Agència Catalana del Consum.

 

Més informació

Què és un crèdit ràpid?, Qui ofereix aquests crèdits? (URL)
Contractació a distància de serveis financers (URL)
012 (URL)
Associacions de consumidors (URL)
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088
Fax. 972505681
correu electrònic

Horari d'atenció:
Dilluns, Dimecres i Dijous
De 9h a 13.30h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.