BORRASSA.png

Carta de Serveis

Davant l'anunci oficial d'una vaga a partir del 4 d'agost per part dels treballadors que atenen els passos de control de seguretat de l'Aeroport de Barcelona-El Prat, us recomanem que hi arribeu amb més antelació de l'habitual. Si us cal facturar l'equipatge, contacteu amb la companyia aèria abans d'anar a l'aeroport per informar-vos amb quina antelació podreu fer-ho.
Si patiu qualsevol incidència (pèrdua d'un vol, etc.) podeu presentar una reclamació de responsabilitat patrimonial per un mal funcionament del servei públic, reclamant al Ministeri de Foment, com a màxim responsable de la gestió aeroportuària:

També podeu presentar una reclamació directament a AENA –organisme responsable de la prestació dels serveis aeroportuaris–

Si voleu informació sobre la situació a l'Aeroport de Barcelona-El Prat podeu trucar a Aena: 902 404 704 o (+34) 913 211 000

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088
Fax. 972505681
correu electrònic

Horari d'atenció:
Dilluns, Dimecres i Dijous
De 9h a 13.30h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.