DARNIUS.png

Carta de Serveis

D’acord amb la informació facilitada pel Centre Europeu del Consumidor d’Islàndia, la companyia de baix cost islandesa WOW Air ha cessat operacions i ha cancel·lat tots els vols.

 

En cas que tingueu reservat un vol amb aquesta companyia:

  1. Si vau pagar amb targeta de crèdit o de dèbit –o des d’alguna plataforma de pagament electrònic com ara Paypal–, contacteu amb l’entitat bancària emissora de la targeta o amb l’entitat de pagament electrònic per mirar de recuperar l’import.
  2. Si vau fer la reserva mitjançant una agència de viatges, contacteu-hi perquè us reubiquin en un vol alternatiu.
  3. Si disposeu d'alguna assegurança de viatge que cobreixi aquest supòsit, reclameu-hi per obtenir la compensació corresponent.

En relació amb el concurs de creditors, les sol·licituds de participació, juntament amb els justificants corresponents (bitllets d'avió, comprovant de pagament, etc.), s'han d’enviar per correu postal als administradors concursals abans del 2 d'agost de 2019, d’acord amb les instruccions previstes a l’article 117, paràgrafs 2 i 3 de la Llei islandesa 21/1991, de fallida, a l’adreça següent:

Reykjavík Lawyers

Mr. Sveinn Andri Sveinsson hrl.

Grjótagötu 7

101 Reykjavík

Islàndia

Trobareu més informació a:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088
Fax. 972505681
correu electrònic

Horari d'atenció:
Dilluns, Dimecres i Dijous
De 9h a 13.30h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.