CABANES.png

Carta de Serveis

Si heu estat afectats pel temporal de vent i pluja que ha tingut lloc a Catalunya aquests dies amb danys en b茅ns (habitatge, vehicles, etc...) i/o talls dels subministraments (llum, aigua, tel猫fon...) us recomanem el seg眉ent:

Per danys en els b茅ns:
1r. Comproveu quines assegurances teniu contractades (de la llar, del vehicle, etc...) i si cobreixen els danys.
Nom茅s es podr脿 aconseguir una indemnitzaci贸 si el b茅 sinistrat estava assegurat en el moment del sinistre (els dies del temporal de vent).

2n. Si la vostra p貌lissa d'asseguran莽a cobreix els b茅ns danyats, cal que comuniqueu els fets a l'entitat asseguradora dins el termini de 7 dies naturals a partir del moment en qu猫 us n'heu assabentat 鈥揺xcepte que la p貌lissa estableixi un termini superior鈥. 脡s recomanable que informeu del sinistre per algun mitj脿 que en deixi const脿ncia (per exemple, trucant al servei d'atenci贸 al client i demanant un n煤mero de refer猫ncia).

3r. En els casos en qu猫 el sinistre 茅s provocat per riscos extraordinaris o catastr貌fics, com ara una inundaci贸 produ茂da per la pluja, un cop de mar o per vents iguals o superiors a 120 km/hora, la vostra asseguradora t茅 l'obligaci贸 de comunicar el sinistre al Consorci de Compensaci贸 d'Assegurances, organisme estatal que indemnitza els danys produ茂ts per fen貌mens naturals o derivats de fets d鈥檌ncid猫ncia pol铆tica o social i ser脿 aquesta entitat qui, d'acord amb el seu Reglament, es far脿 c脿rrec d'indemnitzar els danys (sempre que disposeu d'asseguran莽a).

Per talls de subministrament:
1r. En cas que encara no s鈥檋agi restablert adequadament el servei contacteu amb la vostra companyia (el猫ctrica, d'aigua, de tel猫fon...) a trav茅s dels seus canals d鈥檃tenci贸 al client.

      ! Reviseu b茅 les factures perqu猫 podr铆eu tenir dret a que no us cobrin la part del servei no prestat. Si cal, reclameu a l鈥檈mpresa contractada.

2n. Si teniu contractada una asseguran莽a de la llar del tipus multirisc (amb m煤ltiples riscos i garanties cobertes) comproveu si cobreix els danys i perjudicis soferts pels talls de subministrament.
(Si heu sofert danys als b茅ns i tamb茅 talls de subministrament i ambd贸s estan coberts per la mateixa asseguradora especifiqueu-ho de forma conjunta en el mateix comunicat del sinistre).

En el cas que la companyia d鈥檃ssegurances o l'empresa subministradora no atengui la vostra reclamaci贸, podeu reclamar davant l'Oficina Comarcal d'Informaci贸 al Consumidor, o b茅 a l鈥橝g猫ncia Catalana del Consum.

Tamb茅 podeu demanar assessorament a una Associaci贸 de consumidors.

Des de l鈥橝g猫ncia Catalana del Consum agra茂m la tasca dels serveis d鈥檈merg猫ncia i cossos de seguretat i expressem el nostre suport a les Terres de l鈥橢bre, a les comarques Gironines, al Maresme i a la resta de zones afectades.

I tamb茅 us comuniquem que la direcci贸 de l鈥橝g猫ncia Catalan del Consum es mant茅 en contacte amb les companyies subministradores de serveis b脿sics per demanar-los que prioritzin l鈥檃tenci贸 als clients afectats pel temporal, de manera que en tot moment se sentin atesos i ben informats, malgrat que en alguns casos no els puguin donar concreci贸 pel que fa al restabliment del servei.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088
Fax. 972505681
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸:
Dilluns, Dimecres i Dijous
De 9h a 13.30h.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.