PALAUDE.png

Carta de Serveis

Si heu contractat qualsevol servei per viatjar a una zona afectada pel coronavirus (COVID-19), en primer lloc us aconsellem que seguiu les recomanacions de:

 

Segons la informaci贸 disponible en aquests moments, l鈥橭MS no recomana l鈥檃plicaci贸 de restriccions als viatges ni al comer莽 internacional. No obstant aix貌, seguint el principi de precauci贸, es recomana no viatjar a les zones afectades llevat que sigui estrictament necessari (consulteu quines s贸n les zones afectades).

Per tant, si teniu intenci贸 de cancel路lar un servei reservat 鈥搗ol, hotel, viatge combinat, etc.鈥 a una zona afectada pel coronavirus (COVID-19), us recomanem el seg眉ent:

  • Comproveu si disposeu d鈥檜na asseguran莽a per cancel路laci贸 que cobreixi aquest sup貌sit.
  • Contacteu amb la companyia a猫ria, l鈥檋otel, l鈥檕rganitzador del viatge o el prestador del servei per mirar d鈥檃rribar a un acord.
  • Reviseu les condicions contractuals del servei que heu contractat. En cas que us cobrin una penalitzaci贸, ha de constar en el contracte i ha de ser adequada i justificada.
  • En relaci贸 amb els viatges combinats (paquets tur铆stics amb dos o m茅s serveis contractats per a un mateix viatge), si concorren circumst脿ncies inevitables i extraordin脿ries en el lloc de dest铆 鈥撁﹕ a dir, una situaci贸 de for莽a major鈥 no heu de pagar cap penalitzaci贸.
 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088
Fax. 972505681
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸:
Dilluns, Dimecres i Dijous
De 9h a 13.30h.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.