ALBANYA.png

Carta de Serveis

Una sentència del Tribunal Suprem, emesa el 4 de març de 2020, considera que els crèdits de tipus “revolving”, poden ser susceptibles de reclamació, anul·lació o sanció

 

L’Agència Catalana del Consum informa que d’acord amb la recent sentència del Tribunal Suprem, els crèdits de tipus “revolving”, poden ser susceptibles de reclamació, anul·lació o sanció per part dels organismes de consum i els tribunals, fonamentalment, per 2 qüestions: 
  • Per interessos abusius, si superen el 20 %.
  • Per manca de transparència del contracte, si la persona consumidora no ha entès con funciona el crèdit i com s’apliquen els interessos o les quotes de retorn. 
 
És per això que us aconsellem que, si teniu una targeta o crèdit dels tipus “revolving”, seguiu les recomanacions següents: 
  • Posar-vos en contacte amb la vostra entitat financera i demanar que se us apliqui un altre tipus d’interès i es renegociïn les condicions dels contracte. 
  • En cas que l’entitat financera, en el termini d’un mes no respongui, ho faci negativament o no arribeu a un acord, podeu presentar una reclamació a l'Oficina de consum del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, i es procedirà a la seva tramitació mitjançant els mecanismes de resolució alternativa de conflictes. 
  • Si no obteniu un resultat satisfactori, la persona consumidora pot recórrer a la via judicial. 
Per recórrer als Tribunals recomanem que us adreceu a una Organització de persones consumidores registrada a Catalunya.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088
Fax. 972505681
correu electrònic

Horari d'atenció:
Dilluns, Dimecres i Dijous
De 9h a 13.30h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.