CAPMANY.png

Carta de Serveis

Amb l’arribada del bon temps es tornen a programar festivals i concerts en el nostre país, especialment en espais oberts, amb les limitacions d’aforament i les mesures de prevenció fixades per la situació de pandèmia.

entrades web.png 1268451950Per aquest motiu, des de l’Agència Catalana del Consum us aconsellem que, a l’hora de comprar entrades per internet, us assegureu sempre que ho esteu fent en el web oficial de l’organitzador de l’esdeveniment i eviteu utilitzar cercadors d’Internet per buscar l’espectacle que us interessa, a partir del nom de l’artista, per exemple, ja que habitualment els primers resultats de la cerca són anuncis que apunten cap a pàgines de revenda en què els preus de les entrades són molt superiors i que sovint no ofereixen les mateixes garanties que els venedors oficials.

A més, algunes d’aquestes empreses tenen la seu social fora de la Unió Europea, la qual cosa dificulta la resolució de les reclamacions que puguin sorgir i la persecució de possibles males pràctiques comercials.

És per això que us aconsellem que seguiu les recomanacions següents:

 • Informeu-vos dels concerts, els festivals i altres espectacles a través dels webs i els comptes dels artistes, els promotors o els venedors oficials. Desconfieu dels primers resultats dels cercadors d’internet.
 • No us precipiteu davant dels missatges “tot venut”, potser altres venedors autoritzats encara disposen d’entrades; consulteu-ne els webs i estigueu al corrent de les xarxes socials.
 • Si un espectacle exhaureix les entrades en pocs minuts, és força probable que se’n celebrin més per cobrir la demanda, o fins i tot que es posin més entrades a la venda.
 • En el moment de fer la reserva, llegiu bé les condicions contractuals, que han de ser clares en relació amb la ubicació de la localitat, la visibilitat, els canals de lliurament de l’entrada, la possibilitat de cedir-la a tercers, etc.
 • També us han d’informar del preu final –amb els impostos, les despeses de gestió o d’enviament, etc.–, de les garanties i de les vies de resolució de les reclamacions.
 • Tingueu en compte que, generalment, la compra d’entrades per a espectacles no admet devolucions.
 • Els venedors autoritzats poden oferir el servei de revenda d’entrades pel seu import nominal (o inferior) a altres seguidors, sovint per una petita comissió fixada.
 • Les entrades comprades mitjançant canals extraoficials de revenda no us ofereixen les mateixes garanties:
  • El preu pot ser molt superior a l’import nominal de l’entrada.
  • En alguns casos s’oculta la identitat de qui ven l’entrada (la mateixa pàgina, un particular o una empresa).
  • Poden pressionar-vos a comprar amb missatges que apareixen en pantalla que sovint són reclams falsos (“últimes entrades”, “hi ha x persones interessades”, etc.).
  • Existeix el risc de no rebre les entrades.
 • És probable que no ofereixin un servei d’atenció postvenda.
 • Si compreu a una empresa ubicada fora de la UE, podeu tenir dificultats a l’hora de fer valer els vostres drets.
 • Sigueu prudents a l’hora de publicar o enviar fotografies de les entrades, ja que algú altre les podria utilitzar.
 • En cas de disconformitat, reclameu a l’empresa venedora per un mitjà que en deixi constància (formulari web, telèfon amb número d’incidència, etc.). Si en el termini de 30 dies no heu obtingut resposta, o bé la resposta no és satisfactòria, contacteu amb el servei públic de consum que us correspongui segons el vostre municipi.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088
Fax. 972505681
correu electrònic

Horari d'atenció:
Dilluns, Dimecres i Dijous
De 9h a 13.30h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.