caenfrdees
DARNIUS.png

Carta de Serveis

 
El projecte AODL comarcal de comerç s'ha posat en pràctica amb la contractació d'un Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) el desembre de 2018. L'objectiu és consolidar el comerç de proximitat amb la col·laboració dels ajuntaments de Castelló d’Empúries, Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses, amb l'incorporació de l'Escala prevista pel 2020. La iniciativa s’inscriu en les pautes descrites al Projecte de desenvolupament comercial de la comarca que es va realitzar el 2018.
 
Els sis municipis més turístics de la zona s’han implicat i col·laboraran en el projecte que consistirà en impulsar una sèrie de mesures per consolidar els comerços de proximitat com a referents de compra per a la població resident. Amb la creació d’una Taula Comarcal de Comerç, amb presència tècnica, política i de les associacions de comerciants, s’articulen tres Grups de Treball: Formació, Promoció i Urbanisme.
 
Algunes de les accions concretes són la revisió i ampliació de l’oferta formativa del sector comerç, l'acondiciament d’espais urbans per tal de fer-los més atractius o la creació de campanyes de sensibilització cap al comerç local.
 
Si visiteu els apartats de Formació, Promoció i Urbanisme hi trobareu més informació.
 
 
 
 
 
Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.
 

 
 
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Els objectius del Grup de Treball de Formació, format per tècnics, regidors, associacions i comerciants, són:

  • Identificar necessitats formatives del comerç (millorar la posada en escena dels productes, tracte al client, creació d'experiències de compra...)
  • Definir un programa de formació conjunt i específic pel sector comercial
  • Organitzar accions formatives, com tallers o retail-tours, per obtenir referències de noves estratègies de conceptes de negoci, de models de cooperació públic-privada, que serveixin d'inspiració als comerciants

 

Els dos projectes en els que estem treballant actualment són:

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
Lloc de prestació

c/ Nou 48
2a. Planta
17600 Figueres
Tel. 972677050
correu electrònic

Horari d'atenció:
De 9h a 14h.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.