caenfrdees
NAVATA.png

Carta de Serveis

 
El projecte AODL comarcal de comerç s'ha posat en pràctica amb la contractació d'un Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) el desembre de 2018. L'objectiu és consolidar el comerç de proximitat amb la col·laboració dels ajuntaments de Castelló d’Empúries, Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses, amb l'incorporació de l'Escala prevista pel 2020. La iniciativa s’inscriu en les pautes descrites al Projecte de desenvolupament comercial de la comarca que es va realitzar el 2018.
 
Els sis municipis més turístics de la zona s’han implicat i col·laboraran en el projecte que consistirà en impulsar una sèrie de mesures per consolidar els comerços de proximitat com a referents de compra per a la població resident. Amb la creació d’una Taula Comarcal de Comerç, amb presència tècnica, política i de les associacions de comerciants, s’articulen tres Grups de Treball: Formació, Promoció i Urbanisme.
 
Algunes de les accions concretes són la revisió i ampliació de l’oferta formativa del sector comerç, l'acondiciament d’espais urbans per tal de fer-los més atractius o la creació de campanyes de sensibilització cap al comerç local.
 
Si visiteu els apartats de Formació, Promoció i Urbanisme hi trobareu més informació.
 
 
 
 
 
El Consell Comarcal ha obert la "Convocatòria de subvencions destinades a la col.laboració en el finançament del serveis de transport adaptat individual i col.lectiu a la comarca de l'Alt Empordà" per aquest any 2019
 
El periode de sol.licitud acaba el 15 d'octubre.
 
 
 
 
 
 
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
2a. Planta
17600 Figueres
Tel. 972677050
correu electrònic

Horari d'atenció:
De 9h a 14h.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.