caenfrdees
BORRASSA.png

Carta de Serveis

 

Oferim a les empreses la possibilitat de fer difusió de les vacants laborals que necessiten cobrir, via internet o presencialment als diferents punts d'atenció del Club de Feina Figueres, L'Escala, Roses, La Jonquera, Vilafant i Llançà.Per omplir la fitxa de dades de l'Oferta deTreball

 

 

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Treball i Formació

Descripció del projecte

Des del Servei d'Ocupació de Catalunya, el Departament d'Empresa i Ocupació, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu es financia el programa Treball i Formació amb l'objectiu de contractar persones aturades, que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació (línia PANP), o bé, que siguin beneficiàries de la RMI (línia Prmi) o bé que siguin dones aturades de llarga durada (línia DONA)

La normativa que regula l’edició el programa per els anys 2016 – 2017 és l'ordre TSF/296/2016.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empordà té contractades a ha contractat 16 persones, en el marc del programa, segons el següent detall:

12 persones en la línia experiència laboral PANP

1 persones en la línia experiència laboral PRMI

2 persones en la línia d’experiència laboral DONA.

1 persona en la línia de coordinació C.

Les persones contractades rebran 20 hores de formació transversal en competències lingüístiques, d'autonomia i d'iniciativa.

Les persones contractades estan destinades als Ajuntaments de destí preferents (Agullana, Castelló d’Empúries, Espolla, el Far d’Empordà, la Jonquera, Palau-saverdera, Portbou, Saus Camallera Llampaies, Torroella de Fluvià, Vilafant i Vilamalla) i aquells del seu entorn que ho sol·licitin.

Entitats finançadores.

Línia PRMI i línia DONA: Treball i Formació adreçat a dones en situació d'atur de molt llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi. Les actuacions d’aquesta línia estan finançades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu en un 50% a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020. El FSE inverteix en el teu futur.

                                               

Línia PANP i COOR: Treball i Formació adreçat a persones en atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació. Les actuacions d’aquesta línia estan finançades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Seguridad Social.

  

 

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Joves en pràctiques 2017 – 2018.

Descripció del projecte

El programa Joves en pràctiques té per objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. Els joves han d’estar inscrit com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

La normativa que regula l’edició el programa per els anys 2016 – 2017 és l'ordre TSF/213/2016.

En el Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha contractat a 5 joves en pràctiques en els següents projectes:

1) Projecte d'Informació i lleure juvenil de l'àrea de Joventut

2) Digitalització de materials diversos de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà i catalogació dels expedients de l'arxiu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

3) Agència Comarcal de l'Energia i Clima i al seguiment de la recollida selectiva de l'àrea de Medi Ambient.

4) Suport en el desenvolupament de les actuacions de l'àrea de Turisme i a documentar l'inventari de concessions de serveis de l'àrea de Serveis Econòmics.

5) Suport al desenvolupament de registre i actualització de dades de l'Observatori Social de l'Alt Empordà de l'àrea de Benestar Social.

Entitats finançadores.

El finançament atorgat és elegible en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2010 del Fons Social Europeu dins l’objectiu temàtic 8, eix prioritari 5, prioritat 8.2 i la categoria d’intervenció 103 amb un cofinançament del 91,89 %

                                    

 

 

 

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Des del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (CCAE) i en col·laboració amb els Ajuntaments de Vilamalla, Figueres, La Jonquera i Castelló d’Empúries hem iniciat un projecte per a la millora de la competitivitat de les empreses ubicades en els polígons industrials de la comarca i fer-los més atractius pels futurs inversors. Un dels objectius d'aquest projecte és crear una base de dades del sòl i el sostre disponible que hi ha als polígons industrials per a futurs inversors.

Funcionament de la base de dades:
1- Els propietaris dels solars i/o naus industrials faciliten les dades dels seus espais i immobles al CCAE omplint aquest formulari i enviant-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
2- A partir de les dades facilitades pels propietaris el CCAE crearà una base de dades d'espais i immobles.
3- A través d'Investin o directament del possible inversor arriba una demanda d'espai industrial. La tècnica del CCAE cerca a la base de dades privada els espais o immobles que s'adeqüin a les necessitats del possible inversor i li facilita un fitxa de cada parcel·la o nau amb les dades de contacte.
4- El possible inversor es posa en contacte amb el propietari. Qualsevol acord o contracte romandrà entre aquestes parts sense cap tipus de participació ni vinculació amb en Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

 

Aspectes a tenir en compte!!!!!!!

- Aquesta base de dades NO estarà publicada.
- Només es facilitarà informació d'aquells espais que ens hagin autoritzat.
- Ni el CCAE ni els ajuntaments de Vilamalla, Figueres, La Jonquera i Castelló d'Empúries participen en la intermediació comercial dels immobles o parcel·les.
- El CCAE facilitarà al possible inversor el contacte del propietari o una persona autoritzada.

 

 

 logo gen soc i mini

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (carta i formulari.pdf)carta i formulari.pdf[Formulari per a inscriure el seu immoble a la base de dades]273 kB
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Subcategories

La Newsletter és un mitjà d’informació que s’envia per correu electrònic als empresaris i empresàries per comunicar lis les novetats relacionades amb temes de formació, ajuts, jornades informatives i altres del seu interès.

Per poder rebre la newsletter

Comunicar l’interès a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 

 

Lloc de prestació

c/ Nou 48
2a. Planta
17600 Figueres
Tel. 972677050
correu electrònic

Horari d'atenció:
De 9h a 14h.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.