caenfrdees
CAPMANY.png

Carta de Serveis

 

Benvinguts a l’Area d’Esports del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

La planificació,programació,organització i desenvolupament de les polítiques esportives comarcals està encarregada al Consell Esportiu de l’Alt Empordà.

El Consell Esportiu de l’Alt Empordà és una entitat privada d’interès públic i social, sense ànim de lucre que fonamenta la seva activitat amb la certesa de que mitjançant els valors educatius i formatius implícits en l’esport, es poden transmetre valors positius per a la societat en la que vivim, com l’acceptació, el civisme, el treball en equip, el respecte, la tolerància, el diàleg, la comprensió, la cooperació, la convivència...a part dels valors i beneficis tradicionals de l’esport com el foment de la salut , l’esforç, el sacrifici o la superació personal entre d’altres.

 

activitats

Les diferents activitats desenvolupades pel Consell Esportiu de l’Alt Empordà són: iniciació esportiva, psicomotricitat, natació per a nadons, natació escolar, natació comarcal, Jocs Esportius Escolars de Catalunya (programa dut a terme amb el Consell Català de l’Esport),

Pla Català Esport a l’Escola, activitats extraescolars, escoles esportives,plans de promoció, trobades ludico-esportives, campanyes d’esquí,estades esportives d’estiu, campus esportius, casals esportius, activitats a la natura, lligues reglades, jornades 3x3, activitats físiques per a adults i gent gran, programes de salut, ...

 

formació

L’oferta formativa del Area inclou la realització d’una sèrie de xerrades, monogràfics, cursos de formació esportiva, cursos de salvament i socorrisme, cursos d’iniciació a tècnic esportiu (CIATE),... adreçats a `professors, monitors, entrenadors, alumnes de secundària i a tots

aquells interessats en el món esportiu.

 

serveis

Entre els serveis que l’àrea i/o el Consell ofereix als ajuntaments, consells comarcals, centres de primària, centres de secundària, clubs, associacions,... podeu trobar: l’organització d’esdeveniments esportius, assessorament o confecció MIEM, gestió d’instal·lacions esportives, centre de recursos, préstec de material didàctic i esportiu, ajut per a la sol·licitud de subvencions i tramitació d’assegurances medicoesportives i de responsabilitat civil n entre d’altres.

Al servei de les persones i del territori.

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (CONV signat EXP1305.pdf)Conveni Regulador Consell Esportiu[Conveni regulador de la subvenció concedida al Consell Esportiu de l'Alt Empordà]1891 kB
Descarregar aquest arxiu (CONVENI-ESPANYOL.pdf)Convenio Regulador Consell Esportiu[Convenio regulador de la subvención concedida al Consell Esportiu de l'Alt Empordà]113 kB
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

 

En primer lloc, representa el canal visible de difusió i comunicació de les activitats i projectes que duu a terme l’Observatori, des de la publicació actualitzada de cada un dels estudis i programes fins al recull de cada una de les activitats realitzades.

En segon lloc, pretén ser una eina i un recurs de treball per als professionals del món de l’esport i de l’Educació física de l’Alt Empordà.

Mestres i professors d’Educació física, tècnics d’esports, monitors..., trobaran a la web: recursos, articles, documents, projectes i treballs orientats a la reflexió i a l’estudi de la mateixa tasca, amb l’objectiu de contribuir en la qualitat de l’educació i la pràctica fisicoesportiva de la comarca.

En tercer lloc, la web es dirigeix a les famílies amb l’objectiu d’oferir recursos i informació sobre la pràctica esportiva saludable i l’esport en edat escolar. A més a més, tracta de facilitar-hi el contacte amb l’ampli ventall d’entitats que proporcionen activitats a la comarca, així com els entorns de pràctica esportiva dins del principi “l’esport per a tothom”.

 

Informació:

www.oealtemporda.org

Servei d'esports Consell Comarcal

 

 

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

 

La salut és el ben més preuat per totes les cultures i la nostra societat cada dia és més conscient de la necessitat de fomentar els hàbits saludables.

A l'Observatori de l'Esport pensem que l'escola és una important plataforma de promoció i foment de la salut que garanteix, entre d’altres coses el benestar físic i el correcte desenvolupament corporal. És per això que amb aquestes jornades volem promoure i posar en pràctica nous continguts i recursos que ens poden ajudar a fer més interessant i motivadora la nostra pràctica.

Us esperem per compartir experiències i actualitzar els nostres coneixements!

 

 

 

 

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

 

LLEI 3/2008, del 23 d’abril, de l’exercici de les professions de l’esport.- Informe explicatiu de la llei (Generalitat).

DECRET 68/02009, de 28 d'abril, pel qual es regula el Registre Oficial de professionals de l'Esport de Catalunya.- Instruccions- Sol·licitud de registre

DECRET 58/2010, de 4 de maig, de les entitats esportives de Catalunya.

DECRET 107/2009, de 14 de juliol, pel qual es regula el procediment d’habilitació per a l’exercici de les professions previstes a la Llei 3/2008, de 23 d’abril, sobre l’exercici de les professions de l’esport, sense disposar de la titulació requerida a la Llei.

RESOLUCIÓ VCP/1921/2009, de 3 de juliol, per la qual es regula el procediment de validació d’aprenentatges adquirits i la seva connexió amb el nivell 1 de formacions esportives en període transitori.

RESOLUCIÓ EDU/1910/2009, de 30 de juny, per la qual s’estableix el procediment de validació d’aprenentatges adquirits i la seva connexió amb el nivell 1 dels ensenyaments d’esports de règim especial.

 

 

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
Lloc de prestació

c/ Nou 48
2a. Planta
17600 Figueres
Tel. 972677050
correu electrònic

Horari d'atenció:
De 9h a 14h.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.