caenfrdees
AGULLANA.png

Carta de Serveis

ÀREA: ALTRES
CURS AL QUAL VA DESTINAT: PROFESSORAT DE CENTR EDUCATIU
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA-TALLER
OBJECTIUS DE TREBALL: Aproparnos a la comprensió de les experiències dels infants i adolescents  respecte a la mort i al dol per tal de poderlos acompanyar en la pèrdua d'un ésser estimat.
 
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Aquesta activitat estarà formada per dues parts: Primer ens aproparem a partir de diferents descripcions  per comprendre la forma en que els infants i adolescents  pensen i senten sobre la mort i com viuen el procès de dol davant la pèrdua d'un ésser estimat. S'aportaran explicacions que ens ajudin a entendre el paper de l'escola davant el procés de dol d'un infant i/o adolescent. I la segona part anirà dirigida a proporcionar als educadors pautes, orientacions pràctiques i propostes didàctiques  que l'ajudin a viure les situacions de pèrdua. Amb tot això estarem aportant maneres sobre com integrar el tema de la mort en l'educació i de com reaccionar davant el dol infantil per a poder-los oferir un bon acompanyament.
DURACIÓ: 4 hores
CONTACTE: Sandra Montero- Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANITZA: Associació Servei de Suport al Dol de Girona
OBSERVACIONS: És necessari un espai amb cadires i taules i projector a l'aula.  Màxim 20 persones
 
COST: 140 euros
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.