caenfrdees
ESPOLLA.png

Carta de Serveis

ÀREA: PROMOCIÓ ECONÒMICA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1R i 2N ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA TALLER. ES POT DUR A TERME TAMBÉ EN FORMAT ON-LINE
OBJECTIUS :  Destacar els valors del comerç de proximitat. Prendre consciència de que cada consumidor respón a les característiques de la societat a la que pertany: com és el consumidor del S.XXI i quins productes consumeix? Assenyalar els avantatges del comerç de proximitat, les noves tendències de compra: productes de proximitat, amb valor ecològic i amb la implicació social. Aprendre formes de practicar un consum sostenible, solidari i de proximitat.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Primerament es farà una posada en comú de perquè és important el comerç de proximitat per arribar a consensuar els valors que té comprar als comerços locals, tractant temes de sostenibilitat, reactivació de l'economia, confiança i seguretat, millora de barris, atractiu turístic i posada en valor de productes genuïns de la zona. A partir d'aquí es crearan petits grups, per tractar els diferents temes i poder-los comunicar d'una manera efectiva i dinàmica a altres joves de la seva edat. Cada equip ha de fer un vídeo d'un minut màxim per penjar a la xarxa Tik Tok .
DURACIÓ: 2 hores.
CONTACTE: Montse Murlà 972 
ORGANIZA: Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i Educart.

OBSERVACIONS: Per dur a terme aquesta activitat cal disposar d'ordinador amb connexió a internet i els mòbils dels alumnes a l'aula. 

Amb la col·laboraciód dels Ajuntaments de Castelló d'Empúries, l'Escala, Figueres, La Jonquera, Llançà i Roses.

COST: gratUÏT. Els tallers estan pensats per grup-classe i la realització estarà subjecte al volum de la demanda.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.