caenfrdees
AVINYONET.png

Carta de Serveis

ÀREA: PROMOCIÓ ECONÒMICA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 3R i 4T ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA/ TALLER. ES POT DUR A TERME TAMBÉ EN FORMAT ON-LINE
OBJECTIUS :  Destacar els valors del comerç de proximitat. Prendre consciència de que cada consumidor respón a les característiques de la societat a la que pertany: com és el consumidor del S.XXI i quins productes consumeix? Assenyalar els avantatges del comerç de proximitat, les noves tendències de compra: productes de proximitat, amb valor ecològic i amb la implicació social. Aprendre formes de practicar un consum sostenible, solidari i de proximitat.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: L'activitat comença per saber què són les fake news actuals, a qui afavoreixen, qui les inicia, a quins sectors arriba? i com es poden desmuntar les fake news del comerç?. L'activitat consta de dues parts, una primera teòrica on a través d'una dinàmica de " Visual Thinking" en que elaborem un mapa visual per organitzar idees o conceptes a base de dibuixos o paraules de forma individual per després decidir en equip quines son més adequades per descriure els valors de la compra de productes locals i amb petits grups desmuntarem aquestes Fake News per convertir-les en Real News. El taller acaba amb una presentació original de les Real News a la resta del grup classe.
DURACIÓ: 2 hores.
CONTACTE: Montse Murlà 972 51 44 70
ORGANIZA: Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i Educart.

OBSERVACIONS: Per dur a terme aquesta activitat cal disposar d'ordinador amb connexió a internet i els mòbils dels alumnes a l'aula. 

3Amb la col·laboraciód dels Ajuntaments de Castelló d'Empúries, l'Escala, Figueres, La Jonquera, Llançà i Roses.

COST: gratUÏT. Els tallers estan pensats per grup-classe i la realització estarà subjecte al volum de la demanda.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.