caenfrdees
NAVATA.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ AMBIENTAL
CURS AL QUAL VA DESTINAT: Cicle Mitjà, Cicle Superior, 1r ESO, 2r ESO, 3r ESO i 4t ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: CAMPANYA
OBJECTIUS : Posar en marxa un sistema de recollida de paper i cartró als centres educatius de la comarca.Millorar la recollida selectiva i la valorització de paper i cartró.Sensibilitzar la societat, començant per als infants i joves, per fomentar la correcta gestió dels residus.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: LA RECOLLIDA SELECTIVA DEL PAPER:La recollida de paper a cada escola serà en unes rutes i freqüències establertes i notificades als centres escolars. Cada centre tindrà un contenidor de paper ubicat al pati de l’escola, prop d’una sortida de vehicles que permeti la recollida amb el camió. D’altra banda, també es repartiran papereres de paper per tal que el centre les distribueixi per les aules i es vagin buidant al contenidor exterior.El contingut de cada contenidor es pesarà i es notificarà a l’escola per tal que cadascuna pugui anar fent el seguiment del procés. Les dades de recollida també es penjaran a la pàgina web de recollida selectiva http://www.selectiva-altemporda.org/. 
EL RETORN DEL PAPER:Cada període de temps establert hi haurà un retorn a l’escola, en funció de la quantitat de paper recollit per aquesta, en forma de material escolar de paper reciclat.
DURACIÓ: Un cop inscrits resten en el programa fins que sol·licitin la baixa
CONTACTE: Àrea de Medi Ambient del CCAE – 972503088 Ext 403-404
ORGANIZA: Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà
OBSERVACIONS: El centre sol·licitant ha d’estar en un municipi de l’Alt Empordà en el qual el Consell Comarcal hi faci la recollida selectiva de paper i cartró (excepte Cadaqués, Roses, l’Escala i Vilajuïga).L’empresa encarregada de la recollida selectiva de paper i cartró passarà periòdicament a recollir el paper dipositat al contenidor blau, que estarà ubicat al pati de l’escola, prop d’una sortida de vehicles.
COST: El servei és gratuït per als centres que ho sol.licitin.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.