caenfrdees
GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 3r ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: EXPOSICIÓ GUIADA+ 4 ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
OBJECTIUS DE LA FEINA: Informar sobre el cànnabis: efectes, riscos i aspectes relacionats. Treballar possibles situacions relacionades amb la substància que es poden trobar els i les joves. Identificar i analitzar críticament els principals factors que influeixen en les decisions dels i de les joves de fumar " porros". Potenciar la capacitat crítica i afavorir la presa de decisions autònomes i individuals. Trencar tòpics i creences errònies sobre el cànnabis. Analitzar i reflexionar sobre la publicitat i les tècniques de màrqueting sobre aquesta substància.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: El programa " Cànnabis, com ho vius?" és un programa de prevenció universal de prevenció de les drogodependències que té com a objectiu informar sobre les conseqüències de l´ús del cannabis. Conté una exposició en format còmic per tal de potenciar la reflexió a partir de les situacions properes als destinataris. Es tracta de crear , a partir de la visita de l'exposició, un espai de debat i discussió que fomenti la reflexió i l'ànalisi de les situacions que viuen els i les joves en relació amb el consum de cannabis. Aquest programa pretén posar a l'abast elements informatius i educatius que, defugint d'enfocaments moralistes o basats en el "no", ajudin a orientar actituds i conductes , i a qüestionar crítcament aspectes de la representació social del consum de cànnabis, que no es corresponen amb un plantejament objectiu. Des del Programa Comarcal de Prevenció de Drogodependències es recomana una visita guiada a l’exposició i la realització d’una activitat complementària a l’aula. S’anima al professorat a seguir treballant altres activitats complementàries disponibles a la guia d’activitats.
DURACIÓ: 1 hora visita guiada a l'exposició. Si es vol activitat complementària a l'aula, 1 hora més.
CONTACTE: Meritxell Pomés 972 67 70 50 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenció de Drogodependències.
OBSERVACIONS: Visita a l'exposició, cal fer-la en grup de màxim 25 persones.  ELS CENTRES EDUCATIUS DE FIGUERES  HEU DE SOLICITAR LES ACTIVITATS PER LA VIA QUE DESIGNI L'AJUNTAMENT DE FIGUERES.
COST: GRATUÏT. Els tallers estan pensats per grup- classe i la realització estarà subjecte al volum de la demanda.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.