caenfrdees
PALAUDE.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: MARES I PARES AMB FILLS I FILLES PRE-ADOLESCENTS, ENTRE 9-13 ANYS.
TIPUS D' ACTIVITAT: 4 SESSIONS FORMATIVES I D'ENTRENAMENT D'HABILITATS parentals
OBJECTIUS: Modificar els factors de risc i de protecció mitjançant l'augment dels coneixements sobre drogues per part de les famílies, la millora de les seves habilitats educatives i la clarificació de la posició familiar en relació al consum de drogues.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Moneo és un programa universal d’educació familiar per a la prevenció de les drogodependències adreçat a pares i mares de nois/es preadolescents i centrat en l'entrenament d'habilitats educatives. Alguns dels principals factors de risc i factors de protecció per al consum de drogues , l' ús abusiu de les pantalles i altres conductes problemàtiques en la infància i l'adolescència es troben dins l'entorn familiar. El programa pretén enfortir l'entorn familiar millorant les competències educatives de les famílies. L'evidència científica, ha posat de manifest que els programes familiars basats en l'entrenament d'habilitats parentals es troben entre els més eficaços per prevenir  les drogodependències i altres conductes de risc.
DURACIÓ: 4 sessions de 2 hores cada una.
CONTACTE: Meritxell Pomés 972 67 70 50 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenció de Drogodependències.
OBSERVACIONS: Les sessions del programa es duran a terme durant 4 setmanes consecutives.
Destinada a mares i pares, AMPES. ELS CENTRES EDUCATIUS DE FIGUERES HEU DE SOL·LICITAR LES ACTIVITATS PER LA VIA QUE DESIGNI L'AJUNTAMENT DE FIGUERES.
COST: GRATUÏT. Els tallers estan pensats per grup- classe i la realització estarà subjecte al volum de la demanda.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.