CABANES.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha participat, un any més, en les Jornades Europees del Patrimoni que es van celebrar el passat cap de setmana a tot Catalunya i que va coordinar el departament de Cultura de la Generalitat. L'objectiu de les jornades és apropar al ciutadà el patrimoni cultural del país. Totes les activitats que s'hi van desenvolupar van ser gratuïtes i van anar de rutes urbanes fins a exposicions, concerts, visites guiades i, lògicament, jornades de portes obertes a molts monuments.

En el marc d’aquestes jornades, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà va organitzar aquest any l’activitat “Monestirs amb música”, amb el suport dels ajuntaments de Cabanes i de Pont de Molins. Així, el dissabte 17 de setembre, a les 16 h, es va fer una visita guiada a Sant Feliu de Cadins (Cabanes), a càrrec de Genís Mencion. A les 18 h tingué lloc un concert a càrrec de la Jove Orquestra de Figueres a l'església de Cabanes. El diumenge 18, a les 16.30h, es va fer una visita guiada a Santa Maria del Roure, a càrrec de Ferran del Campo. A les 18 h va actuar, en el mateix recinte, l'Orquestra Versàtile del Casino Menestral Figuerenc. En total, entre les visites guiades i els concerts posteriors, hi van participar unes 400 persones. 

A la foto, la visita guiada al monestir del Roure.

19 de setembre de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.