BASCARA.png

Carta de Serveis

Dissabte passat es va celebrar a Roses una jornada participativa, que va incloure diverses taules de treball temàtiques, per tal de fer una posada en comú de la feina que els tècnics de les nostres administracions han realitzat, en les darreres setmanes, de cares a fer possible l’actualització del que es coneix com a “Pla Estratègic en l’àmbit del desenvolupament econòmic local i de l’ocupació a l’Alt Empordà”.

El Pla estratègic data de l’any 2014 i com va recordar la presidenta del Consell Comarcal, Montse Mindan, en la presentació de la jornada "tots som conscients que l’economia i la societat evoluciona de forma vertiginosa i que, per tant, allò que era vàlid fa cinc anys, segur que requereix una actualització en el moment present i, sobretot, de cara al futur. Per això sou aquí, per ajudar-nos a revisar el Pla Estratègic de l’Economia i l’Ocupació a l’Alt Empordà. Gràcies per ser-hi i moltes gràcies per contribuir a seguir construint el nostre futur, el de les generacions actuals i els dels nostres fills i nets".

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.