BORRASSA.png

Carta de Serveis

Xerrada Hora Okup'AltL’Hora Okup’Alt 2018 ha reunit aquest dimarts, a partir de les 10.30 h i a la sala d'actes del Consell Comarcal, els participants en aquest projecte de reinserció sociolaboral i educativa amb els responsables de vuit empreses de la comarca. Es tracta d’una dinàmica, ja realitzada en les anteriors edicions del pla Okup’Alt, en la qual els joves han de demostrar que són el millor candidat per al lloc de treball que els ofereixen, sigui real o hipotètic. Tots els joves van passant d’empresa a empresa i són puntuats a partir de l’entrevista.

Aquesta activitat permet, al mateix temps, que empresaris amb negocis localitzats a l’Alt Empordà concedeixin entrevistes de feina ràpides, en un escenari real i cadascuna d’elles amb cinc minuts de durada, als participants del projecte. En total, una trentena de joves es van dona a conèixer, ahir al matí, i van explicar els seus currículums per les diferents taules on hi havia els representants de les empreses.

Aquesta és una proposta innovadora de promoció de l’ocupació juvenil que respon a l’objectiu d’apropar el joves a les empreses de la comarca per tal de facilitar la seva incorporació al mercat laboral. L’edició d’enguany de l’Okup’Alt es clourà el proper divendres, després de tres mesos d’activitat, amb el lliurament de diplomes que tindrà lloc a partir de les 12 h a la seu del Consell Comarcal.

El Pla Okup’Alt és una iniciativa que es coordina des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal adreçada als joves de l'Alt Empordà, d’entre 16 i 24 anys, per tal d’oferir formació gratuïta en diversos oficis. En aquesta edició, en concret, la formació que s’ofereix als 35 joves que han estat seleccionats està relacionada amb tres temàtiques (tasques forestals, manteniment i pintura i perruqueria). Alguns d’ells, però, han abandonat el curs abans d’hora perquè han estat cridats a ocupar llocs de treball.

9 d'abril de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.