BORRASSA.png

Carta de Serveis

Premiats concurs El Gran DictatEl Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha estat la seu, aquest divendres, de la final d’El Gran Dictat, una iniciativa que promou el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’àrea de Cultura d’aquesta institució. El concurs ha comptat amb el suport de diversos instituts de la comarca, amb la realització de les proves i eliminatòries prèvies.El jurat ha remarcat el bon nivell de català per part de tots els participants.

Aquest divendres, després de la correcció de textos, s’ha procedit al lliurament de premis, en presència de la vicepresidenta del Consell Comarcal i consellera d’Ensenyament, Sònia Martínez, i del conseller comarcal de Cultura, Enric Gironella. Han participar en la final un total de 68 alumnes procedents de nou instituts d’arreu de la comarca (Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses).

La guanyadora, Aina Pujolar Vidal, de l’institut Cendrassos de Figueres, ha rebut un val de 200 euros per a material escolar; la segona, Abril Pallisera Rocha, de l’institut Narcís Monturiol de Figueres, un val de 100 euros; i el tercer, Iu Jaume Ametller, de l’institut Illa de Rodes de Roses, un val de 50 euros. Els tres guardonats també han rebut un trofeu commemoratiu de la jornada. S’ha lliurat, finalment, un premi col·lectiu per a la classe del guanyador del primer premi, que consisteix en un servei d’autobús gratuït per traslladar els alumnes a qualsevol lloc de la comarca durant aquest curs escolar.

26 d'abril de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.