FORTIA.png

Carta de Serveis

Les àrees de turisme del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i del Baix Empordà coorganitzen un seguit de visites guiades amb l’objectiu de donar a conèixer el territori i crear un relat comú entre els espais de tot l’Empordà. Programen cicles temàtics que acosten el paisatge empordanès a tota mena de públic.

El programa d’activitats dedicat a espais naturals ha tingut molt bona participació en el primer tram d’activitats que s’ha realitzat del 24 de març al 13 de juny. En total s’han fet tretze visites -vuit a l’Alt Empordà- a llocs singulars amb un propòsit molt concret. Els assistents van visitar el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà resseguint amb bicicleta el camí de l’aigua; el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter cercant el patrimoni de pedra seca o el Parc Natural de Cap de Creus per descobrir el paratge de Tudela.

Les visites tenen una durada d’unes tres o quatre hores, amb dificultats ben diverses perquè tothom trobi l’activitat adequada. Totes són gratuïtes

Les visites es reprendran, després de l’estiu, el diumenge 8 de setembre amb una visita guiada de dues hores al Massís de l’Ardenya al Baix Empordà i a l’Alt Empordà el cicle es tornarà a posar en marxa el 15 de setembre al Parc Natural de Cap de Creus amb una visita amb snorkel de baixa dificultat, malgrat que és imprescindible saber nadar. Tota la informació d’aquestes visites guiades es pot trobar al web www.empordaturisme.com. És imprescindible inscriure’s a cadascuna de les activitats.

A l'Alt Empordà aquesta activitat forma part del projecte PECT natura, cultura i Intel.ligència en xarxa, i té el suport FEDER de la Unió Europea.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.