CADAQUES.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà presta el servei de transport escolar a la comarca. Cada alumne de l’ensenyament obligatori que ho desitja, en residir lluny del centre que li pertoca, té una plaça disponible en aquest servei de manera gratuïta. Un cop s’han inscrit, les places sobrants es posen a disposició dels alumnes de cursos postobligatoris (principalment batxillerat) a un preu reduït.

Aquest any, a diferència dels anteriors, la demanda de les places sobrants per a postobligatoris ha superat l’oferta i el consell comarcal ha hagut de realitzar un sorteig que s’ha fet aquest dijous 26 de setembre.

De les setanta línies de transport que es presten, sis han vist superada la demanda de manera que 48 joves han hagut d’entrar al sorteig i 35 han obtingut plaça.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.