ELPORT.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

L’àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza el proper 10 d’octubre a Figueres un seminari transfronterer, en el marc del projecte Interreg Prospectsaso, orientat a compartir i desplegar noves metodologies de treball per acollir i acompanyar les persones migrades des dels diferents serveis públics i entitats socials.

Aquest seminari, que se celebrarà al Convent dels Caputxins, clourà el treball fet en els darrers 3 anys per diferents equips professionals catalans i francesos orientat a millorar els dispositius d’acollida de persones immigrades.

Podeu consultar el programa d’aquest seminari en aquest enllaç. Si teniu interès a participar us heu d’inscriure abans del 8 d’octubre en aquestformulari.

En el marc d’aquesta activitat del projecte i en els anys previs s’ha elaborat l’informe Mirades sobre l’acollida de persones migrants: models i experiències de treball de l’Alt Empordà i els Pirineus Orientals.

El mes de juny passat, en un seminari transfronterer celebrar a Ribesaltes, es va presentar la Guia de Recursos per a professionals de l’acollida de les persones migrants en l’espai català transfronterer a la qual hi podeu accedir mitjançant aquest enllaç.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.