caenfrdees
ESPOLLA.png

Carta de Serveis

L’àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza el proper 10 d’octubre a Figueres un seminari transfronterer, en el marc del projecte Interreg Prospectsaso, orientat a compartir i desplegar noves metodologies de treball per acollir i acompanyar les persones migrades des dels diferents serveis públics i entitats socials.

Aquest seminari, que se celebrarà al Convent dels Caputxins, clourà el treball fet en els darrers 3 anys per diferents equips professionals catalans i francesos orientat a millorar els dispositius d’acollida de persones immigrades.

Podeu consultar el programa d’aquest seminari en aquest enllaç. Si teniu interès a participar us heu d’inscriure abans del 8 d’octubre en aquestformulari.

En el marc d’aquesta activitat del projecte i en els anys previs s’ha elaborat l’informe Mirades sobre l’acollida de persones migrants: models i experiències de treball de l’Alt Empordà i els Pirineus Orientals.

El mes de juny passat, en un seminari transfronterer celebrar a Ribesaltes, es va presentar la Guia de Recursos per a professionals de l’acollida de les persones migrants en l’espai català transfronterer a la qual hi podeu accedir mitjançant aquest enllaç.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.