CISTELLA.png

Carta de Serveis

Les Jornades Europees del Patrimoni, en les quals Catalunya pren part des de la seva creació l’any 1991, són cada tardor un bon instrument per descobrir i viure el patrimoni cultural. Cada any apleguen prop de 350 activitats entre rutes, visites guiades, exposicions, concerts, espectacles i d’altres, i compten amb la participació de gairebé 200 municipis. El Consell Comarcal de l’Alt Empordà hi participa des de 1994, organitzant visites guiades amb un complement musical, totes elles gratuïtes.

Cada any s’intenta visitar un monument o lloc per donar-los a conèixer i fer-ne ressò. Enguany el leitmotiv de les activitats que ha organitzat el consell són els museus i la música. El dissabte 12 d’octubre es realitzarà una visita guiada al MUME de la Jonquera acompanyada de la música de la jove Orquestra de Figueres. Aquesta activitat es realitzarà d’onze del matí a dos quarts de dues del migdia.
El diumenge 13 d’octubre s’ha programat una visita guiada per descobrir el Museu de l’Aquarel·la de Llançà. En aquest cas, l’Orquestra Versatile acompanyarà amb música la visita que es farà, com la visita al MUME, d’onze del matí a dos quarts de dues del migdia.

Les Jornades Europees del Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat. Per tal de divulgar les activitats que es realitzen, la Generalitat ha activat el web http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2019 per consultar totes les activitats programades -una dotzena a l’Alt Empordà.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.