BASCARA.png

Carta de Serveis

 

Els passats11,12 i 13 d’octubre s'han celebrat arreu de Catalunya les Jornades Europees del Patrimoni (JEP). Durant tres dies, palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials han obert les seves portes perquè la ciutadania pugui gaudir i conèixer en profunditat el seu patrimoni cultural, la millor manera d’aconseguir la implicació social i la salvaguarda i la valoració d’aquest. Són centenars els municipis i entitats de tot Catalunya que han participat en aquest gran esdeveniment.

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha realitzat dues activitats en dos museus de la comarca; el MUME de la Jonquera i el Museu de l'Aquarel·la de Llançà. Ambdues activitats han anat acompanyades amb la música de la Jove Orquestra de Figueres i l'Orquestra Versatile

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.