ALBANYA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha aprovat en un ple extraordinari una moció de rebuig a la sentència de Tribunal Suprem en relació al judici de l’1 d’octubre. La presidenta Sònia Martínez ha llegit la moció que s’ha aprovat amb els vots favorables de Junts, ERC i Amunt. El PSC no ha emès cap vot, tot i ser presents al plenari, i el conseller de ciutadans no ha assistit a la convocatòria.

Amb 27 vots a favor, la totalitat dels vots emesos, la moció s’ha aprovat. El ple ha acabat amb la lectura de la presidenta del text que, l’aleshores conseller, Josep Rull va escriure al llibre d’honor del consell comarcal el 28 d’abril de 2017: «L’Empordà. L’Alt Empordà atorga al conjunt de la nació una força identitària que ja forma part de manera perenne del nostre imaginari col·lectiu». El text acaba: «Gràcies, doncs, pel vostre compromís de servei i gràcies per expressar-lo en uns moments tant transcendentals de la història de Catalunya en què aquest poble ja ha decidit ser un poble lliure».

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.