AGULLANA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

El Consell Comarcal coordina l’operatiu del transport escolar a l’Alt Empordà. Des d’aquesta matinada s’ha fet un seguiment exhaustiu de la llevantada que ha afectat tota la comarca i que ha obligat a tallar algunes de les vies de comunicació més importants de la comarca, com la C260.

Un cop avaluades totes les afectacions viàries, i amb una comunicació continuada amb els ajuntaments de la comarca, s’han concretat les línies d’autobús amb afectació i s’ha procedir a avisar les famílies.

Llançà i Sant Pere Pescador han anul·lat les classes, motiu pel que han quedat suspeses totes les línies amb aquesta destinació. Les rutes entre Castelló d’Empúries i Empuriabrava tampoc s’han realitzat per afectacions vials. També s’ha suspès tot el transport escolar amb destí a Roses.

L’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal farà seguiment de les eventualitats que puguin aparèixer per garantir la seguretat dels escolars a la tornada i que el servei de menjador es presti amb tota normalitat.

 

ACTUALITZACIÓ

Hi ha hagut una incidència amb l’autobús de la línia de Cabanes que ha arribat tard a recollir els escolars. El Consell Comarcal lamenta aquesta situació i obre les diligències corresponents per esbrinar el motiu d’aquesta deficiència.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.