AGULLANA.png

Carta de Serveis

L’Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal ha rebut una ajuda de 16.930 euros de la Diputació de Girona per tal de facilitar el desenvolupament d’aquest servei. Aquest any, la corporació provincial ha creat una línia de subvenció per ajudar a aquesta prestació del Consell que desenvolupa diversos programes socials vinculats a l’habitatge.

En concret, l’Oficina d’Habitatge del Consell està cobrint l’atenció de la ciutadania de tota la comarca, la qual cosa significa que atén als 68 municipis que conformen el territori de l’Alt Empordà per tal de resoldre els seus dubtes, realitzar diverses peticions d’informació i assessorament en matèria d’habitatge, així com per la tramitació dels ajuts al lloguer, cèdules d’habitabilitat, expedients de rehabilitació o ajuts d’urgència per deutes de lloguer o hipoteca.

El servei està ubicat a la seu del Consell Comarcal, al carrer Nou 48 de Figueres i està obert al públic de nou del matí a dues del migdia de dilluns a dijous.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.