caenfrdees
CABANES.png

Carta de Serveis

Aquest dimarts 3 de desembre s'ha realitzat una nova edició de la Taula de Formació i Ocupació Juvenil que impulsa l'Oficina Jove. La trobada ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal i han participat gairebé unes quaranta persones, tots relacionats d'una manera o l'altra amb el jovent (educadors socials, tècnics de joventut, dinamitzadors o inseridors laborals).

La jornada ha estat fonamentada en dues dinàmiques participatives, per generar debat i treure algunes conclusions entorn de les necessitats formatives i d'ocupabilitat dels joves de la comarca. Aquesta iniciativa va néixer promoguda pel Consell Comarcal per donar eines i escoltar les necessitats d'aquells que treballen en contacte directe amb els joves.

La taula vol fer front a la realitat que viu el jovent de la comarca; les dades de l'atur juvenil i les del fracàs i abandonament prematur de l'escola encoratgen a seguir convocant aquest tipus de jornades amb l'objectiu de millorar la formació i l'ocupació juvenil tot creant itineraris de transició entre el món educatiu i el treball.

La primera de les dinàmiques ha anat a càrrec de les tècniques del Servei de Treball Jove Bea Prado i Maria Aguilar. S'han format quatre grups que han treballat per concretar els reptes comarcals, quant a la formació i l'ocupació. Com a punt d'inici s'han donat algunes de les necessitats i mancances que es van fer evidents a la darrera edició de la taula.

Per intentar donar de resposta a tots aquests reptes comarcals s'ha creat una segona dinàmica impulsada per la formadora i emprenedora Maria Batet.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.