PALAUDE.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

El passat 15 de gener va finalitzar el termini per a la presentació de sol·licituds d’ajut al programa Leader de la convocatòria 2019. Aquests ajuts, finançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), estan adreçats a petites i mitjanes empreses i permeten obtenir fins a un màxim d’un 40% de subvenció a fons perdut d’inversions per a la creació, millora i/o ampliació de negocis. Els ajuts Leader són gestionats al nostre territori pel grup d’acció local ADRINOC, que engloba 75 municipis de les
comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona, el Gironès, la Selva i el Pla de l’Estany.
L’objectiu principal d’aquests ajuts és fomentar la realització d’inversions que generin activitat econòmica en les zones rurals, la creació i/o manteniment de llocs de treball, principalment de dones i joves. Estan adreçats fonamentalment a actuacions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris, la creació i desenvolupament de microempreses i pimes, el foment d’activitats turístiques, i la conservació i millora del patrimoni rural.
ADRINOC fa un balanç molt positiu d’aquesta convocatòria ja que s’han rebut un total de 32 sol·licituds d’ajut, amb projectes d’inversió que superen els 4 milions d’euros, molt per sobre de les expectatives previstes inicialment. Això demostra, doncs, que ens trobem en un bon moment de dinamisme empresarial i que les empreses i emprenedors del territori s’animen a tirar endavant nous projectes.
Ara doncs, arriba la feina de revisió de totes les sol·licituds, per comprovar que totes elles compleixen els requisits. I a partir d’aquí caldrà valorar els projectes, per veure finalment quins d’ells aconsegueixen tenir una valoració suficient per a rebre aquests ajuts.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.