CADAQUES.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, seguint les instruccions del Departament d’Educació, ha anul·lat tot el transport escolar atesa la suspensió de classes que s’ha decretat a partir de divendres, 13 de març. Aquesta mesura excepcional tindrà una durada inicial de 14 dies, tot i que es resta a l’espera de noves instruccions del Departament de Salut.

Totes aquelles persones usuàries que tenien cita amb Serveis Socials s’atendran telefònicament per tal d’evitar desplaçaments. Les noves cites per a Serveis Socials es programaran a partir del 14 abril. Si es dona alguna situació de caràcter urgent es farà l’atenció necessària.

Altrament, el Consell Comarcal està analitzant tota l’activitat de l’ens per tal d’adequar-se a les directrius designades per la Generalitat. També emplacen a la ciutadania a seguir els canals d’informació oficials.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.