caenfrdees
CAPMANY.png

Carta de Serveis

En el context de les decisions adoptades pels òrgans de govern del Pla d'actuació del PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, activat en fase d'Emergència 1, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha fet una relació de serveis afectats i ha pres mesures amb l’objectiu de garantir la prestació de serveis bàsics i el benestar dels mateixos treballadors de l’ens.

Les mesures s’adaptaran a la situació i indicacions que es donin en cada moment. A 13 de març de 2020 les mesures de caràcter extern son, en resum, les següents:

L’àrea de Medi Ambient deixarà de fer el seguiment del compostatge casolà a domicili i resoldrà tots els dubtes que tinguin els usuaris via telefònica. La recollida d’escombraries se seguirà realitzant, fent un seguiment exhaustiu a les dades de generació per adaptar el servei a les necessitats de cada moment. El Centre de Tractament de Residus garanteix el control d’entrada les 24 hores i el funcionament de les plantes.

L’àrea de Benestar Social limitarà les entrevistes presencials a les mínimes imprescindibles garantint la realització de tots aquells tràmits i ajuts d’urgència. Les visites a domicili s’anul·laran valorant cada cas i prenent mesures alternatives. Pel que fa al servei d’habitatge se suspèn l’atenció presencial garantint l’atenció telefònica i telemàtica. Totes les convocatòries d’ajut queden en suspens per evitar l’atenció presencial garantint l’atenció de totes aquelles situacions de vulnerabilitat.

L’àrea de Joventut i Esports ha suspès tota l’activitat ordinària i serveis així com totes les activitats programades com el curs de manipuladors d’aliments i la sortida cultural al teatre. L’Oficina de consum prestarà servei d’atenció via telefònica i telemàtica i l’àrea d’ensenyament i cultura ha anul·lat el transport escolar i el servei de menjador. Promoció econòmica deixa en suspens el servei del Club de Feina i l’atenció que es fora de la seu.

A partir de dilluns, i en funció de les necessitats de cada àrea i prèvia autorització dels seus caps, es flexibilitzarà l’horari laboral del personal de 7.30h a 17h. I s’autoritzarà la modalitat de treball no presencial (de forma parcial o total) en aquelles circumstàncies que així ho permetin o siguin recomanables.

La persona responsable de Protecció Civil del Consell Comarcal ha comunicat als Ajuntaments tots els protocols que han de seguir i presidència està a la disposició dels alcaldes de la comarca i els informa telemàticament de totes les novetats i indicacions que vagi arribant.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.