GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

L’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha posat en marxa un servei d’atenció psicològica a disposició de totes aquelles persones en situació de vulnerabilitat i que necessitin acompanyament psicològic o emocional per situacions d'estrès, soledat, aïllament o angoixa produïdes per l’excepcionalitat del moment.

Mentre duri l’estat d’alarma, com a mesura de prevenció, l'atenció dels serveis mínims presencials dels Serveis Socials Bàsics està centralitzada a la seu del Consell Comarcal. Es pot contactar per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i telefònicament a través dels següents números 972 67 70 50 o 972 52 20 00, en horari d’atenció al públic de 9 a 14h. L’àrea de Benestar manté oberta la línia d’ajuts d’urgència per a la cobertura de necessitats bàsiques.

Es manté actiu el Servei d’acompanyament especialitzat en situacions de violència masclista que presta una resposta immediata per a les dones i els seus fills/es en situacions de crisi. Recordar el telèfon d'atenció permanent contra la violència masclista: 900 900 120. També es mantenen actius l’equip d’atenció a la Infància i Adolescència, el servei de primera acollida i el servei d’atenció a domicili i el servei de teleassistència.

Els professionals de l’àrea de Benestar Social també fa una crida a la ciutadania perquè truquin al Serveis Socials si detecten una situació de vulnerabilitat social.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.