FORTIA.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 ha engegat un operatiu de coordinaci贸 amb tots els Ajuntaments per tal de fer arribar targetes moneder a tots els alumnes que siguin beneficiaris d鈥檜na beca menjador. S鈥檋an distribu茂t un total de 3.062 targetes que ara els consistoris faran arribar als tutors dels infants. Les fam铆lies benefici脿ries han rebut un missatge de text al tel猫fon informant d鈥檃questa situaci贸 i a partir d鈥檃quest dilluns els ajuntaments s鈥檋i posaran en contacte per fer-los arribar la targeta (que no estar脿 activa fins llavors).

Aquesta mesura 茅s fruit del treball dels Departaments d鈥橢ducaci贸 i Treball, Afers Socials i Fam铆lies per donar compliment a all貌 que s鈥檈stableix a l鈥檃rticle 8 del Real Decreto-ley 7/2020, de 12 de mar莽, pel qual s鈥檃dopten mesures urgents per respondre a l鈥檌mpacte econ貌mic del COVID-19.

L鈥檕bjectiu del sistema de targetes moneder a qu猫 s鈥檋a fet refer猫ncia 茅s garantir als menors amb necessitats socioecon貌miques, beneficiaris d鈥檃juts de menjador en els nivells educatius de segon cicle d鈥檈ducaci贸 infantil, prim脿ria i secund脿ria obligat貌ria, la continu茂tat d鈥檃quests ajuts durant el temps que els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenci贸 i el control de la infecci贸 pel SASRS-CoV-2.

Entrega de la targeta
El Consell Comarcal ha distribu茂t les targetes als Ajuntaments i aquests les faran arribar als usuaris amb els mitjans que considerin oportuns. En alguns casos l鈥檈ntrega es far脿 a domicili, en d鈥檃ltres es concertar脿 un dia i hora de recollida.

Al moment de recollir la targeta 茅s imprescindible mantenir les mesures d鈥檋igiene adequades que es troben descrites a http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/
En el cas que hi hagi cua s鈥檋aur脿 de mantenir la dist脿ncia recomanada i en el tracte amb el lliurador de la targeta.

Imports de c脿rrega de la targeta
D鈥檈ntrada la targeta moneder estar脿 carregada amb els 脿pats corresponents al servei de menjador dels dies que, inicialment, resten tancats els centres educatius. La c脿rrega est脿 feta a ra贸 de 4鈧/dia/infant per als beneficiaris, corresponents a un 脿pat per cada dia lectiu que romanguin tancats els centres educatius.

Hi ha la possibilitat de recarregar m茅s diners en cas que les mesures de tancament de les escoles i dels centres oberts es perllonguessin m茅s enll脿 del per铆ode actualment estipulat. Aquesta rec脿rrega es far脿 autom脿ticament. Per tant, els usuaris no han de llen莽ar ni inutilitzar la targeta quan s'hagi fet servir.

Les targetes es poden fe servir en qualsevol establiment tot i que nom茅s s鈥檋aurien d鈥檜tilitzar per comprar aliments. No hi ha un import m脿xim temporal de despesa, m茅s enll脿 del saldo m脿xim amb qu猫 han estat carregades.

No cal operativa pr猫via per activar l鈥櫭簊 de la targeta, que ser脿 funcional a partir d鈥檃quest dilluns, un cop lliurada es pot fer 煤s directament.

 

 

Preguntes freq眉ents sobre l鈥櫭簊 de les targetes moneder de les beques menjador
Situaci贸 d鈥檈merg猫ncia COVID-19

 

Ja tinc la targeta. L鈥檋e d鈥檃ctivar?
No, la targeta ja ve activada i preparada per ser utilitzada.

Amb quin saldo ve carregada la targeta?
Les targetes v茅nen carregades amb un saldo inicial de 40鈧. En cas d鈥檃llargar-se el tancament dels centres, se us recarregar脿 autom脿ticament a ra贸 de 4鈧 per dia de tancament dels centres.

Quin import puc pagar amb la targeta?
L鈥檌mport que tingueu disponible a cada moment, si es fa una compra superior donar脿 un error al dat脿fon.

Com puc saber el saldo que tinc disponible a la targeta?
Pots consultar el saldo i moviments de manera gratu茂ta a qualsevol caixer de CaixaBank i mitjan莽ant la web www.moneytopay.com > Altres gestions de la meva targeta > Consulta de saldo i moviments.

Si l鈥檌mport de la compra 茅s superior al saldo disponible, qu猫 puc fer?
Demana a l鈥檈stabliment que et fraccioni la compra en 2 pagaments, un del saldo disponible que podr脿s pagar amb aquesta targeta i la resta la pots pagar amb met脿l路lic o amb una altra targeta.

El dat脿fon m鈥檋a demanat un PIN i no en tinc cap. Qu猫 he de fer?
Prem directament la tecla verda del dat脿fon i el pagament es validar脿.

On puc utilitzar aquesta targeta?
L鈥櫭簊 de les targetes 茅s exclusivament per a compres en qualsevol establiment d鈥檃limentaci贸 amb terminal TPV.

El dat脿fon em mostra un error: Codi Error 104. Qu猫 vol dir?
脡s un error de classificaci贸 de comer莽, vol dir que no 茅s un comer莽 d鈥檃limentaci贸 i per tant no es pot procedir amb la compra.

Puc treure els diners del saldo a un caixer?
No, l鈥櫭簊 de les targetes 茅s exclusivament per compres de productes b脿sics a qualsevol establiment d鈥檃limentaci贸.

Fins quan puc utilitzar la targeta?
Les targetes tenen un per铆ode de caducitat d鈥檜n any, per tant, pots gastar el saldo durant tot aquest per铆ode.

Quan es faci la rec脿rrega, el saldo ha de ser 0?
No, el saldo 茅s acumulable a les properes rec脿rregues que es facin.

He exhaurit el saldo de la targeta. La puc llen莽ar?
No, es recarregar脿 autom脿ticament quan es perllongui l鈥檈stat d鈥檃larma. Us enviarem un SMS des del Consell avisant-vos de la nova rec脿rrega.

Tinc una incid猫ncia durant el pagament que no apareix a aquesta llista, qu猫 puc fer?
Truca a l鈥橝tenci贸 al Client de CaixaBank al 900 404 090. Quan et demani el DNI facilita el codi que apareix davant de la targeta i que comen莽a per DE

M鈥櫭﹕ impossible contactar amb CaixaBank. Qu猫 puc fer?
Ells s贸n qui m茅s et poden ajudar amb solucionar les incid猫ncies. Per貌 si no t鈥櫭﹕ possible, intentarem buscar una soluci贸. Facilita鈥檔s la seg眉ent informaci贸: codi de la targeta, hora de l鈥檕peraci贸 i poble on s鈥檋a produ茂t la incid猫ncia; enviant un correu a Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., a l鈥檃ssumpte fes-hi constar: INCID脠NCIA TARGETA BECA MENJADOR.

 

 

S'adjunta el document amb les instruccions de la targeta moneder

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.