BORRASSA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà va organitzar, el passat dimecres, una trobada en línia per aclarir els dubtes que s’estan generant a l’hora d’organitzar casals de lleure i esportius. El vicepresident Josep Maria Bernils va presentar la trobada explicant que les mesures sanitàries condicionen l’organització dels casals i que preocupa com resoldre certs aspectes organitzatius en pro de la seguretat.

La trobada va comptar amb 56 participants que van poder escoltar els plantejaments que fa la Generalitat a l’hora d’organitzar els casals de lleure i esportius. La coordinadora de Joventut a Girona, Agnès Fàbregas i el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, van presentar un seguit de recursos per facilitar la tasca en la qual estan immersos els ajuntaments.

http://www.estiuamblleure.cat
http://esport.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/nota-document-campus-estiu

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.