ELPORT.png

Carta de Serveis

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà va organitzar, el passat dimecres, una trobada en línia per aclarir els dubtes que s’estan generant a l’hora d’organitzar casals de lleure i esportius. El vicepresident Josep Maria Bernils va presentar la trobada explicant que les mesures sanitàries condicionen l’organització dels casals i que preocupa com resoldre certs aspectes organitzatius en pro de la seguretat.

La trobada va comptar amb 56 participants que van poder escoltar els plantejaments que fa la Generalitat a l’hora d’organitzar els casals de lleure i esportius. La coordinadora de Joventut a Girona, Agnès Fàbregas i el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, van presentar un seguit de recursos per facilitar la tasca en la qual estan immersos els ajuntaments.

http://www.estiuamblleure.cat
http://esport.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/nota-document-campus-estiu

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.