FORTIA.png

Carta de Serveis

El delegat del Govern a Girona, Pere Vila, i els directors dels diferents serveis territorials es van reunir el dijous a la tarda telemàticament amb una cinquantena d’alcaldes i alcaldesses de l’Alt Empordà que van poder exposar els seus dubtes en referència a la situació de la Covid-19.

Vila va agrair la predisposició dels alcaldes i alcaldesses així com de la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Sònia Martínez, que dia rere dia ha fet extensives a tots els alcaldes de les decisions que es prenien. El delegat remarcar l’impacte negatiu dels rebrots en plena temporada turística.

El gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras, va fer un relat de la situació actual de l’epidèmia de la Covid-19 a la comarca posant èmfasi en la importància de mantenir la distància, d'higiene de mans i utilització de mascareta.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.