ALBANYA.png

Carta de Serveis

El gabinet de presidència de la Generalitat de Catalunya s’ha reunit amb la presidenta del Consell Comarcal i amb les alcaldesses de Figueres, Vilafant i Roses, aquest dilluns 3 d’agost. La trobada telemàtica ha servit per posar en comú les inquietuds que generen els brots de la Covid-19 que s’han produït a la comarca i fer seguiment de la situació.

La incidència del coronavirus a l’Alt Empordà està tendint a l’estabilització gràcies als esforços que han fet tots els municipis amb casos de Covid-19, especialment Figueres i Vilafant, que van implementar mesures amb celeritat, abans que ho fes el Procicat. La presidenta del Consell Comarcal, Sònia Martínez, remarca que, malgrat la situació, la comarca és segura i pot rebre visitants, posant en relleu els efectes negatius que produeixen les mesures restrictives que s’han anunciat a altres països i que conformen una imatge que no s’ajusta a la realitat.

La setmana passada es va realitzar un Consell d’alcaldes amb el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, (que també ha estat present a la reunió amb el president Torra) per donar veu als alcaldes i alcaldesses de la comarca.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.