caenfrdees
DARNIUS.png

Carta de Serveis

El gabinet de presidència de la Generalitat de Catalunya s’ha reunit amb la presidenta del Consell Comarcal i amb les alcaldesses de Figueres, Vilafant i Roses, aquest dilluns 3 d’agost. La trobada telemàtica ha servit per posar en comú les inquietuds que generen els brots de la Covid-19 que s’han produït a la comarca i fer seguiment de la situació.

La incidència del coronavirus a l’Alt Empordà està tendint a l’estabilització gràcies als esforços que han fet tots els municipis amb casos de Covid-19, especialment Figueres i Vilafant, que van implementar mesures amb celeritat, abans que ho fes el Procicat. La presidenta del Consell Comarcal, Sònia Martínez, remarca que, malgrat la situació, la comarca és segura i pot rebre visitants, posant en relleu els efectes negatius que produeixen les mesures restrictives que s’han anunciat a altres països i que conformen una imatge que no s’ajusta a la realitat.

La setmana passada es va realitzar un Consell d’alcaldes amb el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, (que també ha estat present a la reunió amb el president Torra) per donar veu als alcaldes i alcaldesses de la comarca.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.