caenfrdees
CABANES.png

Carta de Serveis

La Generalitat de Catalunya ha fet ampliació de l’addenda al contracte programa que té el Departament de Treball, Afers Socials i famílies amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà. La nova mesura fa referència als ajuts d’urgència social per a l’alimentació de la infància a l’estiu.

Aquesta mesura donarà continuïtat a l’ajuda per a l’alimentació d’aquells infants que estaven becats amb l’ajuda de menjador escolar, que es va posar en marxa durant la interrupció provocada per la Covid-19. Altrament també articula una nova ajuda per a aquelles famílies que essent ja beneficiàries d’ajudes socials (d’urgència, banc dels aliments...) necessiten més suport en l’alimentació infantil per un agreujament de la seva situació de vulnerabilitat i per trobar-se en risc de pobresa.

Així doncs, l’encàrrec capacita als ens locals per detectar famílies que es puguin trobar en aquesta situació de vulnerabilitat i proporcionar l’ajuda pels mitjans que considerin més adequats, siguin xecs, targetes moneder o vals de descompte. El text procura que aquesta mesura s’apliqui fins, com a mínim, l’obertura de les escoles o la derivació a altres serveis i recursos dirigits a infants i adolescents que puguin proporcionar àpats saludables i equilibrats tals com activitats en l’àmbit del lleure educatiu o recursos especialitats en l’àmbit de l’atenció a la infància en risc.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.