ORDIS.png

Carta de Serveis

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) va obrir una convocatòria extraordinària del Programa Treball i Formació adreçada a ajuntaments i consells comarcals amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat d’aquelles persones que s’han quedat sense feina amb motiu de la crisi de la Covid-19.

Vuit ajuntaments de l’Alt van peticionar places del programa a través del consell comarcal. Ara, la Generalitat de Catalunya ha aprovat aquestes convocatòries que permetran als ajuntaments d’Agullana, Bàscara, Colera, Maçanet de Cabrenys, Pont de Molins, Portbou, Vila-sacra i Vilamalla. Les demandes cerquen un peó per desenvolupar diferents tasques.

Concretament, la mesura de Treball i Formació (Línia Covid-19) beneficiaria a les persones que han perdut la feina a partir del 16 de març de 2020, i a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts.

El SOC subvenciona els contractes de treball, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l'horari laboral. El mateix Servei d’Ocupació s’encarrega de gestionar la presentació de candidats.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.