MOLLET.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

L’Associació de Joves Empresaris de Girona, el Setmanari de l’Alt Empordà, Fòrum Imagina, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres i l’Ajuntament de Roses han donat a conèixer els guanyadors de la dotzena edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà. L’anunci s’ha fet amb un vídeo que s’ha difós a les xarxes socials de les entitats i els ens organitzadors.

Aquests guardons tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

La gravació de l’esdeveniment s’ha realitzat al Teatre Municipal de Roses, on estava previst fer l’entrega que s’ha anul·lat a causa de les restriccions imposades per combatre la Covid-19. De fet, el termini de presentació de candidatures es va obrir el passat dia 1 de març, però arran de la declaració d’estat d’alarma es va suspendre.

Malgrat l’aturada, els organitzadors han prioritzat la celebració d’aquesta edició dels guardons per reconèixer la valentia d’emprendre en una conjuntura complicada com l’actual.

Els guanyadors de l’edició d’enguany són:

Salvador Isern amb el seu projecte «Mola» ha guanyat el Premi Emprenedor i el segon premi ha estat per Anna Puigbert amb el projecte Tiffany’s Empordà. Aquest guardó reconeix el projecte d’empresa de l’Alt Empordà més viable, innovador i amb major potencial de creixement.

El premi a la Millor Idea de Negoci per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca ha estat pel projecte «Cooperativa Somnis d'Arreu» de Lídia García, Paola Monrroy i Laia Rovira, estudiants de l'Institut Ramon Muntaner.

Enguany també s’ha fet públic el guanyador del Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial destacada. Aquest guardó ha estat per Esteve Guerra de l’empresa del Càmping Bassegoda. El jurat en destaca el caràcter innovador de l’empresa, les polítiques de responsabilitat social que apliquen i la diversificació de l’oferta turística amb la creació de l’observatori astronòmic.

 

https://youtu.be/hkd5oJUCl7Y

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.