ELFAR.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

L’Oficina Jove de l’Alt Empordà ha programat quatre formacions programades del 12 de novembre al 16 de desembre. Els cursos es proposen per donar resposta a les dificultats que viuen els joves davant la situació actual generada per la crisi sanitària de la Covid-19.

Les propostes són molt diverses quant a format i temàtica. S’han convocat dues píndoles de dues hores i dos cursos de deu i vint hores, que es realitzaran de forma telemàtica. Totes les formacions són gratuïtes i destinades a joves de 16 a 29 anys. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina Jove, al 972 67 37 28, al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i el web www.empordajove.cat

Les formacions són les següents:

«El nou mercat laboral» es realitzarà el12 de novembre 18 a 20h. La sessió farà un relat de les noves regles del mercat laboral on les competències estan molt centrades en les noves tecnologies. El ponent Miguel Ibáñez també facilitarà eines i estratègies per afrontar aquesta nova realitat.

«Recerca de feina 2.0» 19 de novembre de 18 a 20h. La Fundació Pere Tarrés realitzarà una formació intensiva sobre els aplicatius que hi ha al mercat per fer recerca de feina. Explicaran conceptes com el de la petjada digital i com donar valor a la marca personal.

«Francès inicial (A1.1)» Dilluns i dimecres, del 16 de novembre al 16 de desembre de 18.30 a 20.20h. Prestige idiomes ofereix un curs de francès que permetrà adquirir nocions bàsiques de l’idioma per a desenvolupar-se en alguns entorns laborals.

«Gestió de xarxes socials» Dimarts i dijous, del 24 de novembre al 10 de desembre de 18 a 20h. El periodista i youtuber Roc Massaguer ensenyarà estratègies per fer créixer les xarxes socials i com crear contingut atractiu per guanyar seguidors i convertir la gestió de les xarxes socials en un ofici.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.