ELPORT.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, mitjançant l’Oficina de Consum, assessora aquelles persones de la comarca que s’han vist afectats pel concurs de creditors i tancament de la cadena de clíniques dentals Dentix. A la comarca només hi havia una clínica a Figueres que va restar parcialment oberta després de l’anunci del tancament de la cadena, però que a hores d’ara està tancada.

L’Oficina de Consum altempordanesa ha rebut una vuitantena de peticions que inclouen tant consultes com reclamacions. Per aquest motiu ha fet extensives les recomanacions de l’Agència Catalana de Consum per aquells que hagin pagat la totalitat o una part de l’import del servei sense que s’hagi prestat completament.

Les recomanacions es poden llegir al web: https://www.altemporda.org/portal/area-de-consum/temes-dactualitat/4410-que-cal-fer-si-teniu-serveis-contractats-amb-dentix-que-no-us-han-prestat

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.