FORTIA.png

Carta de Serveis

Un any més el Consell Comarcal se suma als actes de Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència masclista i s’adhereix al manifest que proposa l’Institut Català de les Dones i que enguany es complementa amb una campanya que porta per títol: «Ni agressor, ni còmplice. Atura les violències masclistes». La campanya reforça els missatges adreçats als agressors situant el focus de la solució en la seva responsabilitat i no en les dones que la pateixen. També fa referència a la no complicitat de l’entorn amb els agressors i promou l’avenç en la identificació de diferents situacions de violències masclistes.​

L'àrea de Benestar Social ha editat un vídeo sobre els micromasclismes que està penjat a les xarxes socials. Una peça per visibilitzar allò que molts han normalitzat:

https://youtu.be/IP5ng2tCVmk

L'any 2019 els Serveis bàsics d’Atenció Social també han treballat amb 137 dones en què s'ha detectat indicis de maltractament per violència de gènere, el que representa un creixement del 52% dels casos en relació amb l'any 2018. Un 34% dels casos detectats el 2019 es van derivar a algun dels recursos adscrits al Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) comarcal.

La presidenta Sònia Martínez,i les conselleres Júlia Gil, Anna Palet, Etna Estrems, Vero Medina, Anna Massot i la tècnica de l'àrea Yolanda Martínez han fet la lectura del text que ha elaborat l'Institut Català de les Dones per aquest dia.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (20201125 SIAD 25N.pdf)20201125 SIAD 25N.pdf[Manifest del Dia internacional per a l\'eliminació de la violència envers les dones ]183 kB

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.