caenfrdees
ESPOLLA.png

Carta de Serveis

L’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor de l'Alt Empordà es fa ressò de les recomanacions que emet l’Agència Catalana del Consum (ACC). Tot i que la llei ja no acota uns períodes de rebaixes concrets encara hi ha molts comerços de l’Alt Empordà que, malgrat la situació i les limitacions provocades per la crisi de la Covid-19, ofereixen productes a preu rebaixats. Els consells van adreçats als consumidors en general.

Les recomanacions són les següents:
- No confongueu les rebaixes amb altres tipus de vendes de caràcter especial, com ara:
    Saldos. S’ofereixen productes a un preu inferior a l’habitual per deteriorament, desperfecte, desús o obsolescència.
    Liquidacions. Es realitzen per esgotar l’existència de determinats productes davant de situacions concretes, com ara el tancament de la botiga, el canvi de local o la realització d’obres.
- Comproveu que els productes rebaixats mostren el preu original, juntament amb el rebaixat, o bé el percentatge de la rebaixa.
- Els productes rebaixats han de tenir la mateixa qualitat i garantia que les que tenien a preu no rebaixat. Tampoc no han de tenir defectes.
- Si la botiga accepta targetes o altres mitjans de pagament de manera habitual, també ho ha de fer en període de rebaixes.
- Informeu-vos sobre la política de canvis per evitar sorpreses. La botiga no té l’obligació d’acceptar-los si el producte està en perfecte estat.
- En el cas de les botigues en línia, disposeu d’un període mínim de 14 dies per retornar la vostra compra, excepte productes personalitzats, peribles, que no es puguin reutilitzar per raons d’higiene, etc.


Cal que conserveu les factures o tiquets de compra fins al final de la garantia, els necessitareu si heu de reclamar. També els catàlegs i les ofertes comercials: són vinculants i podeu exigir-ne el compliment. En cas de disconformitat amb el producte, demaneu el full oficial de reclamació a l’empresa o contacteu-hi per un mitjà que en deixi constància (formulari web, telèfon amb número d’incidència, etc.). Si en el termini de 30 dies no heu obtingut resposta, o bé la resposta no és satisfactòria, contacteu amb el servei públic de consum que us correspongui segons el vostre municipi (per a més informació consulteu l’apartat Consultes i reclamacions).

 

L’atenció al consumidor es realitza amb cita prèvia a la seu del carrer Nou, 48, de Figueres, al telèfon 972503088 i al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.