CADAQUES.png

Carta de Serveis

L'Oficina Jove Alt Empordà-Figueres organitza vuit cursos, tallers i altres activitats per al primer semestre de l'any, que es realitzen distribuïdes al llarg de cada dia de la setmana. Per tal de difondre tota aquesta programació s'ha editat una guia informativa, en format de tríptic. La majoria d'aquestes activitats van adreçades a joves que cursen ESO, Batxillerat o cicles formatius i s'han ideat tots per fer-los en format telemàtic, excepte dues propostes que es faran presencials, i gratuït.

D'aquesta programació destaca el curs de francès A1.2 que impartirà Prestige idiomes i que vol repassar la gramàtica i conceptes bàsics per millorar l'idioma en entorns com el laboral. També es proposa un curs de programació en Arduino que impartirà EdukBits i facilitarà la realització de projectes amb aquest dispositiu. També en l'àmbit creatiu, però d'un caire més artístic s'ofereix el curs d'iniciació a guitarra de Xavi Masó.

Alba Bosch realitzarà un curs de ioga orgànic i actiu que, com les altres propostes, es realitzarà online i per joves de 12 a 29 anys. En un format de píndola formativa, Miquel Ibáñez explicarà com treure profit a la xarxa social linkedIn.

Enguany es repetirà el curs de manipulador d'aliments que en assolir els coneixements atorgarà un certificat imprescindible per als que treballen en el món de l'hostaleria o el comerç on es manipulen aliments o productes frescos.

Dins de la programació s'inclouen dues propostes presencials com són el microteatre que es realitzarà el 7 de març amb motiu del dia de la dona, i un escape room, el 20 de març, que anirà a càrrec d'Estrambòtic i posarà a prova l'enginy de tots els participants.

Tota la informació ampliada i les inscripcions es poden trobar al web www.empordajove.cat

A banda de les activitats també hi ha un seguit de serveis que l'Oficina Jove presta i que estan a disposició d'aquells que els vulguin fer servir. El servei es presta amb cita prèvia al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al 972 67 37 28.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.